Ledig stilling - Kontormedarbeider

Vi ser nå etter en kontormedarbeider som får vindusplass i vårt splitter nye lokale i Nedre Eggedal. I denne stillingen er mulighetene mange for den rette personen! Er det deg?

Om Rørlegger Strand & Co AS

Rørlegger Strand & Co ble etablert i 2006, og har siden da vokst jevnt og trutt. Vi holder til i Nedre Eggedal i Sigdal og på Skrubbmoen i Kongsberg. De fleste av våre oppdrag er i Kongsberg, Numedal, Sigdal og Eggedal, hvor vi jobber med boliger, fritidsboliger, mindre næringsbygg og ulike serviceoppdrag.

 

Rørlegger Strand & Co skal alltid levere god kvalitet til avtalt tid og pris. Vi er en del av VVS Fagmann-kjeden, noe som blant annet gir oss tilgang på verktøy og utstyr av topp kvalitet, samtidig som vi opererer som en frittstående bedrift.

 

Våre ansatte beskriver arbeidsmiljøet som veldig godt, og det sier vi oss helt enig i. Hos Rørlegger Strand & Co er vi en sosial gjeng som gjerne finner på ting sammen. Det gjør oss sammensveiset og bidrar til at alle føler et sterkere eierskap til arbeidsplassen.

 

Det gode miljøet, kombinert med en sterk yrkesstolthet, gjør at vi kan leve opp til slagordet vårt: «Vi står for det vi gjør».

 

Mange av våre ansatte begynte som lærlinger hos oss, og vi teller nå til sammen 16 medarbeidere. Vi tar fortsatt inn lærlinger hvert år. For oss er det en fin måte å rekruttere nye kollegaer, og det bidrar også til utvikling for oss som har vært i bransjen i mange år. Læring går som gjengene på en muffe – begge veier!

Om stillingen

Vår nye kontormedarbeider er en person som:

 1. Trives med data som arbeidsverktøy og har god digital kompetanse
 2. Er nysgjerrig og lærevillig
 3. Har god service i ryggmargen og er positiv, høflig og hjelpsom i møte med kunder og andre
 4. Har sterk arbeidsmoral og gode holdninger
 5. Er ærlig og redelig
 6. Godt humør er å foretrekke, men vi skjønner at alle kan ha en dårlig dag iblant. Så kanskje vi heller skal si at du gjerne liker litt humor? Ellers kommer du veldig langt så lenge du oppfyller punkt 3.

Har du ikke bakgrunn fra rørleggerbransjen og lurer fortsatt litt på hva ordet «muffe» betyr? Ikke noe problem.

Det viktigste er at du tør å spørre om det du lurer på, og at du har lyst til å lære. Har du erfaring fra et annet håndverksfag, kan det være en fordel. Men ikke nøl med å ta kontakt selv om din bakgrunn er fra en helt annen bransje.

 

Eksempler på arbeidsoppgaver:

 • Kundebehandling
 • FDV og dokumentasjon
 • Bestillinger
 • Administrasjon av biler, bom etc.
 • Lage DM og annet markedsmateriell
 • ...og mye annet. Kort fortalt vil denne stillingen by på mange muligheter for den rette personen!

 

Hva får du som kontormedarbeider hos Strand & Co?

 • Lønn etter avtale og kvalifikasjoner
 • God pensjonsordning
 • Mulighet for utvikling
 • Et godt miljø og flotte kollegaer

 

Strand & Co holder til i et flunkende nytt næringsbygg på Molund i Nedre Eggedal, hvor vi også er en av eierne. Flere bedrifter har kontorer på Molund, og sammen skaper vi et levende, sosialt og utviklende miljø. Det er hyggelig å kunne slå av en prat ved kaffemaskinen og spise lunsj sammen, og kanskje du vil benytte deg av treningsrommet når arbeidsdagen er over?

 

Stillingstype: 100% fast

Arbeidssted: Molund, Nedre Eggedal

Søknadsfrist: 16. april

Tiltredelse: Etter avtale

Kontaktperson: Trygve Strand – daglig leder og rørleggermester, 416 63 767, trygve@rscas.no

Søknad og CV sendes til: trygve@rscas.no

 

Er ikke denne jobben noe for deg, må du gjerne lekke den videre til andre, så lenge arbeidet deres holder tett!